Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Lars1991
Lars1991 - 12-12-2022 08:43:33
Winkels & Webshops

Laptop aan een vreemde meegegeven door postnl

Bedankt voor alle reacties tot nu toe. ik wacht nog even rustig af en ik heb inmiddels thuiswaarbog een mailtje gestuurd. verder heb ik een hulppakket aangevraagd bij de geschillencommissie. maar daar wacht ik nog even mee, zodat de mediamarkt zelf nog de tijd heeft om na te denken. 

ik blijf het zelf ook een bijzonder zorgelijk verhaal vinden. er kan inderdaad van alles aan de hand zijn, een intern lek bij de mediamarkt of de bezorger die een verhaal verzind. maar tegelijker tijd wil ik niet voor onderzoeker spelen. het is een probleem van de mediamarkt en het is niet mijn handtekening. het zorgt inderdaad allemaal voor de nodige buikpijn. hopelijk krijg ik deze week gewoon antwoord en hoef ik verder niets te ondernemen.