Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

tenormin
tenormin - 16-12-2022 23:09:20
Winkels & Webshops

Kerstpakketten

een trend in het verschralen van kerstpakketten? heb heel mijn werkende leven bij een beursgenoteerd bedrijf (multinational) gewerkt en een kerstpakket: geen idee wat dat was/is, daar dan. in tegenstelling met de meubelfabriek die mijn vader had: dat waren echt kerstpakketten. ter waarde van ruim 100 gulden destijds, waren de werknemers blij mee. ik ook, want ik kreeg er ook een, ieder jaar. in die jaren was het konijn vrij populair maar "de poten van het beestje" moesten er wel aanzitten. opdat men niet dacht dat het een kat was.


het bedrijf van zoon bestaat nu 20 jaar en hij neemt het personeel dit weekend, als dank voor hun inzettingsvermogen, mee naar parijs. en niet alleen dit keer, dit is extra maar ieder jaar een echt pakket waar iedereen iets aan heeft. zeker geen cadeaubonnen of welke bon dan ook. plus iedere week de vrab. vrijdag avond borrel, wat overigens geen alcohol bevat.