Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ne
neodutchio - 17-12-2022 07:51:12
Winkels & Webshops

Kerstpakketten

Twee jaar geleden kregen wij ook een bon om online wat te kopen. de helft van de collegae aan het mopperen want wat kon je daar nu van kopen. het jaar er op een ouderwets kerstpakket. gaat de andere helft klagen omdat er zaken inzaten die ze nooit gebruiken.
wat dat betreft zal het nooit goed zijn. gelukkig maar dat er geen wet is en ook niet in de cao opgenomen dat je iets moet krijgen met kerst en wat het dan zou moeten zijn. het is een geste vanuit de werkgever die zelf bepaald of er geld vrij gemaakt word en in welke mate. 

in tijden van te kort aan personeel zou je verwachten dat een werkgever wat toegevelijker is naar het huidige personeel. gelukkig bestaat werkplezier meer dan uit alleen een kerstpakket. maar de keuze blijft bij u. klagen, weggaan of accepteren.
dit jaar geniet ik van een nieuwe bon online scrollend naar iets dat ik niet direct nodig heb maar leuk vind net zo veel als vorig jaar toen ik met de kinderen samen de doos mocht openen. de spanning in het gezicht van de kinderen blijft iets moois om te zien. of het nu prul is of niet, het gebaar telt.