Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

heremietkreeft
heremietkreeft - 17-12-2022 10:25:51
Winkels & Webshops

Kerstpakketten

Ik ben jaren of wel namens werkgevers betrokken geweest bij keuze en aanscaf van kerstpaketten voor alle medewerkers.
daar was normaliter bijna altijd sprake van pakketten met een samenstelling die gericht was op de feestdagenen op basis van hetgeen door de fiscus belastingvrij wered toegestaan. daar waren feitelijk nooit preoblemen mee op één uitzondering na, één keer bleken alle pakkette (betrof een groot zoekenhuis) deels onbruikbaar door beestjes in één of meer producten. deze konden snel allemaal worden vervangen. nu zal het ongetwijfelds wel zo ziijn dat niet iedereen altijd even blij was met onderdelen van de inhoud i.v.m. mogelijke allergiën etc. dan: helaas.
 
een voorbeeld van iets waar ik niet echt zo blij mee was, was een pakket dat ik kreeg als vrijwilliger in plaats van een jaarlijkst uitje dat wegens covid niet door kon gaan. het betrof naast goed eetbare zaken een pak toiletpapier. op zich wel bruikbaar. van een nog recente werkgever waar ik nog een aantal jaren in deeltijd actief was was altijd sprake van een 'oliebollenparty' en een cadeaubon om in restauratieve gelegenheid te benutten. 

zoals hiervoor ook al een keer gemeld: men mag een gegeven paard niet in de bek kijken maar dan toch ook met de aantekening dat ik in ditr geval alaay504 wel  kan volgen maar dan wel in die zin dat het geven van een cadeaubon voor besteding een webbshop niet mijn keuze zou zijn maar het toch wel de werkgever is die op zijn /haar wijze een invulling heeft gegeven op de kerst/eindejaarsattentie. er zijn toch ook nog werkgvers die er niets aan doen. 

ik zou de keuze als door uw werkgever is gemaakt niet nemen en indien het gebrek aan financiële middelen een rol zouden spelen, uiteraard kan dat ook, kiezen voor iets kleins (kleine maar wel bruikbare attentie) of dan maar helemaal niets.