Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Redacteur
Redacteur - 19-12-2022 11:54:32
Winkels & Webshops

Oplichting/misleiding door e-shop.nl.com pallet outlet, hier iets aan te doen?

Mooie boel weer in de reactiepanelen. op het eerste gezicht is er voldoende reden om aan te nemen dat het hier gaat om misleiding: ontbrekende informatie, verzonnen 'aanbiedingen' die toevallig 'bijna' verlopen, nepreviews, de suggestie dat er dure laptops, iphones en spelcomputers in de pakketten zitten (wat voor die paar tientjes uiteraard helemaal niet kan), het her en der wat kromme nederlands. en die hele pagina is – even in alle redelijkheid – ook een afzichtelijke, chaotische, bij elkaar geplakte bende.

natuurlijk is de kans levensgroot dat er waardeloze troep in die pakketten zit: "als iets te mooi lijkt om waar te zijn", et cetera. procedures starten is – niet in de laatste plaats gezien het betrekkelijk geringe bedrag – vermoedelijk vooral frustrerend en zonde van de tijd. deze domeinnaam gaat vroeg of laat offline en binnen de kortste keren staat er weer een nieuwe in de lucht. ik zou het persoonlijk dan ook beschouwen als leergeld: voortaan de webshop even natrekken en je voorkomt veel ellende, ik moet eerlijkheidshalve bekennen dat het hier vrij snel duidelijk was dat het allemaal niet kan kloppen.

op basis van de reacties is alles hier verder wel over gezegd dus dit topic kan dicht.