Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Yv
Yvonne_909 - 19-12-2022 12:26:22
Winkels & Webshops

Kerstpakketten

Natuurlijk kijk je een weggegeven paard niet in de mond en weet ik dat wanneer je het kleine niet eert het grote niet weerd bent.
maar als het gaat om waardering van je medewerkers mag het toch ook iets zijn wat zo opgevat wordt?
ik heb jarenlang bij een kleine praktijk gewerkt, echt keihard gewerkt, met maar 2 werknemers en 1 voor een andere taak. zou je zeggen dat de werkgever en zijn vrouw de werknemers toch wel kennen, zeker als je er al jaren werkt.
als je dan enkel dingen in je pakket treft waarvan je werkgever weet (zou kunnen weten) dat je die niet eet of drinkt, dan vind ik zo'n pakket weinig weghebben van waardering. en dan zeg ik het netjes.
ook bij ons werden de pakketten steeds kleiner. een kleinigheidje met de pasen of sinterklaas kon er sowieso nooit vanaf.
idem 1 x per jaar iets als een personeelsuitje doen heb ik in de 14 jaar dat ik daar werkte nooit meegemaakt. maar dan zat de werkgever wel hoog op te geven van het personeelsuitje van zijn vrouw waar ze samen mee naartoe waren geweest.
ik ben heel vergevingsgezind maar als zulke dingen tig keer gebeuren ga je een werkgever op een gegeven moment toch wel ontzettend hypocriet en gierig vinden. ze hoefden het met gezamenlijk inkomen van € 8.000,00 - € 12.000,00 per maand ook niet wachten van de armen te doen. eerder een luxe horkerige en ondankbare gierigheid.