Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

heremietkreeft
heremietkreeft - 20-12-2022 14:51:21
Huishouden & Energie

Vattenvall blijven loont stopt mag dat!

Dit https://www.vattenfall.nl/extra/elk-jaar-voordeel/blijven-loont/" target="_blank">https://www.vattenfall.nl/extra/elk-jaar-voordeel/blijven-loont/ lezend zie ik dat alleen electra wordt genoemd en er dus sprake is van eenzijdg niet nakomen van deze afspraak indien er nu wordt gesteld dar er een combininatie moet zijn met gas. quote uit de info: '

je krijgt korting over de https://www.vattenfall.nl/producten/energie/prijzen/" target="_blank">variabele leveringskosten van stroom per kwh. niet op de https://www.vattenfall.nl/energie/leveringskosten-energie/" target="_blank">vaste leveringskosten, https://www.vattenfall.nl/energie/energiebelasting/" target="_blank">btw en overheidsheffingen en https://www.vattenfall.nl/energie/netbeheerkosten/" target="_blank">netbeheerkosten.
we trekken de korting aan het eind van het jaar af van je variabele stroomkosten. dat zie je op deze manier terug op je jaarafrekening'  en inderdaad zolang je klant blift wodrt in de videoboodschap gemeld. 


bezwaar maken is dus als eerste aan de orde en zie in ieder geval dan https://www.degeschillencommissie.nl/over-ons/commissies/energie/" target="_blank">https://www.degeschillencommissie.nl/over-ons/commissies/energie/ en inzake de kennelijk ook voorkomende misleiding nu: https://www.consuwijzer.nl/nieuws/melden-bij-consuwijzer-loont" target="_blank">melden bij consuwijzer loont | acm consuwijzer    strikt juridisch gezien is hier m.i., gelet op dse info waar ik u al naar verwees,  sprake van wanprestatie en zie dan ook https://www.wetrecht.nl/ingebrekestelling/" target="_blank">https://www.wetrecht.nl/ingebrekestelling/ en is deze https://www.juridischloket.nl/voorbeeldbrieven/voorbeeldbrief-ingebrekestelling/" target="_blank">https://www.juridischloket.nl/voorbeeldbrieven/voorbeeldbrief-ingebrekestelling/  te benutten.