Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

di
dibbertje48 - 21-12-2022 11:21:59
Huishouden & Energie

Ivm elektrische auto zitten wij ondanks zonnepanelen aan hoog energieverbruik

beste roma60


het valt me nog al op dat er wat kritisch of kribbig wordt gereageerd in de trant van "je zegt dat je het voor het milieu doet maar je doet het voor het geld". dat is een beetje raar. zelf rijd ik ook elektrisch. dat doe ik voor het geld en het milieu. ik zie niet in waarom dat niet amen kan gaan. sterker nog wat is er mooier dan milieu vriendelijk rijden en ook nog eens goedkoper uit zijn. je mag best profiteren als je het milieu belang dient! 


ik denk toch dat je het beste thuis kan blijven laden. je betaalt dan inderdaad voor het verbruik boven het plafond het tarief van je contract. laden aan een laadpaal zal wel fors duurder gaan worden. je moet uitzoeken wat de openbare laadpaal bij jou in de buurt rekent. als dat lager is dan jouw contractstarief dan zou ik daar laden.