Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

atlas1302
atlas1302 - 22-12-2022 18:42:17
Geldzaken & Recht

Log in bij abp

Ik ben niet boos, ik wil gewooon weten waarom het niet lukt, terwijl svb stelt dat ik via hun site een nieuw aanvraag kan doen voor digid. bij het aanvragen krijg je de keus om het land te selecteren waar je woont, dit moet corresponderen met de gegevens die bij svb bekend zijn en ook het telefoonnummer.
dat klopt allemaal! en dan zou je de code krijgen via sms op de door mijn opgegeven telefoonnummer en ook bekend bij svb.

dit zou volgens u allemaal onzin zijn want het is alleen mogelijk met een 06 nummer in nederland? ik ben goed voorbereid en heb mijn aow bij svb en die controleren mijn gegevens op juistheid. meer kan ik niet doen dan uitvoeren zoals svb het uitlegt.

zoals u denkt en andere is het alleen mogelijk met een 06 nummer, nou ga ik je vragen hoe alle aowers over heel de wereld een nieuwe digid gaan aanvragen, als in januari alles op de schop gaat. met hun 06 nummer? een g2 simkaartje van ben of zo? er is één provider die hier redelijk bereik heeft en dat is vodafone en zo deed ik dat in het verleden. vandaar dat ik denk dat nederland op g4 of g5 draait bij de overheid en dat ondersteunen ze hier niet. kan ik daar wat aan doen? moest ik daarom maar niet naar kaapverdië gaan omdat ik niet goed voorbereid kon zijn? dit zijn toch invloeden van buitenaf die ik 20 jaar geleden niet kon overzien, of zeg ik nu iets raars.

maar goed, de brievenbus is er goed voor. gooi het er maar in hoor ''overheid''