Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

atlas1302
atlas1302 - 30-12-2022 10:30:40
Garantie & Verzekeringen

Pechhulp nederland

Nee, ik heb dit nooit meegemaakt toen ik nog rond reed in nederland met mijn w.a verzekering voor een paar tientjes. ik weet niet of het vervelend is om dubbel verzekerd te zijn. dat die 18 euro een beetje prikt voor een jaar is volgens mij niet anders, uw verzekering is gewoon opgewaardeerd en duurder geworden, dat mag.

als u uw pechhulp uitschakelt van uw automerk, en een jaarlijks onderhoudsbeurt een beetje beter uitkient. ik weet niet of u veel km. maakt, maar het is er wel afhankelijk van.

gewoonlijk is het aangewezen om uw auto elke 15.000 km of elk jaar een klein onderhoud te geven. een groot onderhoud gebeurt over het algemeen elke 30.000 km of om de twee jaar.