Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Henk De Zevende
Henk De Zevende - 30-12-2022 14:07:37
Huishouden & Energie

Vastelastenbond goedkoop of duurkoop of ...

Wijsheid is natuurlijk nooit in te gaan op partijen die met "interessante" aanbiedingen komen en dus al dat soort lui uit de inbox te weren, de telefoon er onmiddellijk op te gooien als ze bellen en iedereen aan deur beleefd weg te sturen maar ja, de menselijke natuur is altijd bang een lucratieve aanbieding mis te lopen en dus geven we dat soort partijen toch ons oor. en hebben ze je oor, dan is lang niet iedereen ook in staat nee te zeggen. dus de "last" kun je simpel zelf oplossen door je uit de mailinglijst te laten halen, maar dan zit je met dat knagende gevoel dat je mogelijk wat misloopt.

partijen die je dan alsnog benaderen en dus ook nog eens de wet aan hun laars lappen kun je met recht cowboys noemen maar ik denk dat genoemde toko daar niet onder valt.