Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Thecla58
Thecla58 - 30-12-2022 15:19:41
Geldzaken & Recht

Post nl

@remmerswaal...

er zullen zeker rotte appels tussen de postbestellers zitten die post later verdwijnen, maar over het algemeel gaat de postnbezorging best goed. ik krijg ook wel een mijn post met vertraging, zeker in deze tijd, maar ik hou zeker in het achterhoofd dat die bestellers hun werk doen.

overigens vind ik het nogal een uitspraak die je doet dat postnl bewust stukken (m.u.v. eerder genoemde)nlaat verdwijnen. eerlijk gezegd vind ik je een blaaskaak die ongefundeerde uitspraken c.q. beschuldigingen uit.

aangaande je beklag doen? zoals @gerbera zegt is die mogelijkheid er zeker wel. klikop het rode woordje in haar reactie.

tot slot:
dit forum is voor en door consumenten. wil je dat het programma kassa hier aandacht aan besteedt dan moet je je ergernis ergens anders spuien.