Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

heremietkreeft
heremietkreeft - 31-12-2022 10:29:20
Geldzaken & Recht

Post nl

Uw vraag is kennelijk bedoeld voor de redactie. kassa@bnnvara.nl  aij zijn vrijwilligers die proberen op basis van eigen kennis en ervaring etc. vragen de beantwootden resp. adviezen te geven.

daarnaast geeft u niet aan waarvoor er naar uw mening aandacht voor nodig is. hoe dan ook is er wet- en regelgeving waarin is gesteld dat de verzender in principe verantwoordelijk is voor de juiste verzending en ook arriveren, goed arriiveren bij de geadresseerde. als dat niet zo is dient de verzender dus worden aangeproken en de verzender kanb dan eventueel de door hem/haar ingediende post/besteldient aanspreken op het niet (goed) nakomen van de overeenkomst. .zie eventueel ook deze m.b.t. een klacht    https://www.klachtenkompas.nl/bedrijf/postnl/klachten/postnl.-doet-niets-met-een-klacht-over-het-niet-bezorgen-van-een-aangetekend-stuk./details?complaintid=60695202-0a01-438f-a3f1-a2c5c243f979" target="_blank">https://www.klachtenkompas.nl/bedrijf/postnl/klachten/postnl.-doet-niets-met-een-klacht-over-het-niet-bezorgen-van-een-aangetekend-stuk./details?complaintid=60695202-0a01-438f-a3f1-a2c5c243f979 en kunt u ook http://www.klachtenkompas.nl" target="_blank">klachtenkompas   benutten

aanvullend: kan het zo zijn dat de vraag al is geredigeerd omdat ik daarin uitsluitend één zin m.b.t. vraag om aandacht aanwezig is. afgaande op al gegeven antwoorden lijkt er meer te zijn geweest. of zijn dat reacties op daarna  op slechts deze ene zin geven reacties? 

m.b.t. die reacties: 
http://www.wetboek-online.nl/wet/postw/7.html" target="_blank">http://www.wetboek-online.nl/wet/postw/7.html