Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

mo
mof - 02-01-2023 11:31:06
Computers & Telefonie

Internet aansluiten

Wel of geen glasvezel is geen zaak van de woningbouwvereniging maar van de vorige bewoner. zelf woon ik in een sociale huurwoning, kpn heeft gevraagd of ik glasvezel wil ivm. glasvezel aanleg in de hele wijk. nu is het gratis,, straks gaat het minstens 600€ kosten is het argument. het enige dat mijn woningbouwvereniging heeft gedaan is iedereen een brief sturen dat de glasvezel mag worden aangelegd en of de bewoners willen meewerken aan de aanleg. het wordt dus niet in opdracht van de woningbouwvereniging aangelegd en men hoeft dus niet mee te werken.
overigens, de glasvezel is al in november 2021 in de grond gelegd. in onze straat is de glasvezel in 30 van de honderd woningen nog niet (meer dan een jaar later) doorgetrokken omdat we in hoogbouw wonen en volker wessels telecom als onderaannemer dat niet zelf daar mag doortrekken. daarvoor hebben ze weer onderaannemers moeten inhuren die hun werk niet goed deden. ik heb een geluidsopname van een medewerker van volker wessels waarin deze met zijn chef belt en waarin wordt gezegd dat als er niet op tijd een onderaannemer wordt aangenomen kpn de zaak gaat sluiten en daarmee de kosten bij de bewoners worden gelegd die nog niet zijn aangesloten!
wanneer zulke zaken bij sociale woningbouw bij de bewoners wordt neergelegd voor minstens 600 € per glasvezel aansluiting vind ik dat dwang! het kopernetwerk gaat worden afgesloten, iedereen wordt zo door kpn en de woningbouw voor het blok gezet.