Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

atlas1302
atlas1302 - 02-01-2023 17:09:44
Geldzaken & Recht

Hoe abnamro bereiken zonder te bellen.

Conclusie: in het kort durende topic maar toch veel antwoorden is gebleken dat je zonder telefoneren de abnamro bank niet kan bereiken.
je kan wel via chatbox algemene vragen stellen, als ook via facebook, maar wat meer specifieke vragen is dat niet mogelijk.

het duidt er dus op dat deze bank ook echt een nederlandse bank is, en buitenlandse klanten gelukkig liever kwijt zijn dan rijk. dat is ook al heel lang bekend.
als ik de bank niet kan bereiken, dan zal ik wachten totdat ze mij bereiken. of dat gaat gebeuren, laten we het afwachten.

bedankt voor alle goede behulpzame reacties, maakt verder niet uit dat de bank onbereikbaar is voor mij. ik schakel over op de creatieve modus wat altijd werkt, anticiperen.

en wees voorzichtig met uw gehoor, u heeft er maar twee en die zijn erg kwetsbaar.