Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

gj
gjtm - 02-01-2023 18:39:14
Computers & Telefonie

Lees net over glasvezel die niet aangesloten wordt.

Misschien is het 'ladderrecht' iets om na te kijken.

op grond van artikel 5:56 van het burgerlijk wetboek hebt u het recht om zo nodig gebruik te maken van een ander perceel.

artikel 5: 56 bw

wanneer het voor het verrichten van werkzaamheden ten behoeve van een onroerende zaak noodzakelijk is van een andere onroerende zaak tijdelijk gebruik te maken, is de eigenaar van deze zaak gehouden dit na behoorlijke kennisgeving en tegen schadeloosstelling toe te staan, tenzij er voor deze eigenaar gewichtige redenen bestaan dit gebruik te weigeren of tot een later tijdstip te doen uitstellen.

maar eerst met de onderburman overleggen wat nou precies zijn bezwaren zijn en kijken of je deze weg kunt nemen, heeft waarschijnlijk meer kans van slagen. desnoods een briefje van 100 euro toeschuiven, dan zijn bezwaren vaak snel weg.