Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

atlas1302
atlas1302 - 03-01-2023 11:52:55
Geldzaken & Recht

Hoe abnamro bereiken zonder te bellen.

Ja @tenormin je hebt helemaal gelijk, ook vervelend dat je tinnitus hebt..het is echt geen pretje. onlangs recent geleden een trommelvlies operatie uitgevoerd in portugal, deze was helemaal door de bacteriën aangetast en grotendeels verdwenen. particuliere ingreep bij da luz in lissabon, kosten 10.000 euro voor 5 maanden verblijf incl. operatie.

maar goed zoals je zegt banken blijven banken, alleen deze bank heeft nu eens de pech dat ik handel zoals zij dat ook doen. de bank krijgt nog geld van mij het doorlopend crediet had ik nog niet volledig afbetaald. dit omdat ik nog compensatie krijg van jarenlange teveel betaalde rente, woekerrente! dus ik heb de bank niet nodig, maar eerder andersom. gewoon ff verrekenen! neen, kunnen we daar niet over communiceren?, ok ga ik verder ff regelen.

dat cadeautje van de ombudsman van 175 euro heb ik dus tot nu toe geweigerd, het was niet als compensatie bedoeld daarvoor zou ik bij de bank moeten zijn. ja dat verhaal kennen we nu onderhand wel. ze willen met dit voorstel van mij een bankrekening hebben, waarmee ze natuurlijk incasso bedragen kunnen incasseren. dat gestortte bedrag van 175 euro daar zou in dit geval niets van over blijven, ze verrekenen het gewoon in hun voordeel en ze hebben een rekening waar hun huisgenoot flanderijn weer mee aan de slag kan gaan.

neen, nee het is mij allemaal te doorzichtig, als de bank mij wil wieberen zullen daar ook consequenties aan kleven. en kaapverdië is ver weg hoor, maar bank kom eens gezellig langs, de koffie staat klaar en koekkie erbij. lossen we intussen tijd de probleemjes ff op.