Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

gerbera
gerbera - 05-01-2023 15:25:14
Winkels & Webshops

Jumbo fijnaart heeft haar huisregels aangepast. de winkel hangt vol met a4-tjes met de tekst: let op uw tas kan gecontroleerd worden. mag dit?

Wat ik onbeschoft vindt is dat u de topman reeds veroordeeld ondanks dat deze slechts verdachte is in de zaak. daarnaast heeft u het over het runnen van de winkel door "kinderen" en falend toezicht en voelt u zich geïntimideerd door de a4'tjes en u vindt het onbeschoft. mag ik u een tip geven, blijf weg uit die "kinder"winkel en ga elders uw boodschappen doen. wedden dat u dan ook dergelijke bordjes van tascontrole tegen komt, en ik zal het u nog sterker vertellen, bij onze deka mogen scholieren niet eens met een tas naar binnen. en ja dat mag allemaal, het is de eigenaar die de regels in zijn winkel bepaald.