Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

heremietkreeft
heremietkreeft - 05-01-2023 19:29:14
Geldzaken & Recht

Flanderijn ziet het anders

Zoals ik uw vraag lees en begrijp is dit mogelijk onrechtmatig. u heeft in deze context zoals u aangeeft helemaal niets ondertekent en bent er dan m.i ook niet aan gebonden. het probleem is kenneliujk dat abnamro een vordering op u heeft en dat heeft, indien dat zo is, uiteraard wel consequenties omdat dde bank daarover wel defgelijk het een en ander heeft geregeld in haar algemene voorwaarden.

daarmee is het dus lastig om een goed advies te geven doch nu u aangeeft een en annedr niet correct te vinden zied dan deze info: https://www.consumentenbond.nl/juridisch-advies/juridische-procedure/incassobureau" target="_blank">https://www.consumentenbond.nl/juridisch-advies/juridische-procedure/incassobureau en ook voor juridisch advies kunt u zich ook wenden tot:

- het juridisch loket, tel. 0900 - 8020 (10 cent per minuut, met een starttarief van 4,5 cent plus uw gebruikelijke belkosten, tot een maximum van 12,50 euro, zie voor meer informatie https://www.juridischloket.nl/" target="_blank">https://www.juridischloket.nl  . zie ook dit met aantekening dat ik niet heb nagegaan of flanderijn lid is. het valt (ook) mij wel op dat u veel klachten heeft m.b.t. abnamro en dan is misscchien toch ook  de ombudsman http://www.kifid.nl" target="_blank">www.kifid.nl  een optie. .