Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

atlas1302
atlas1302 - 05-01-2023 23:01:22
Geldzaken & Recht

Flanderijn ziet het anders

Ik snap het, voor mij zijn de antwoorden louter een temperatuurmeter. ik meet dus de schommelingen van de reacties, aan de eindstreep zal blijken welke waardevol zijn geweest of juist niet.

er zijn reaktie's die vind ik okay, ook minder. die van @mabelle vind ik persoonlijk om te kotsen, maar ze is toch 2 keer geplust dus ik zal het wel helemaal verkeerd zien.

dank je wel voor de behulpzame antwoorden, ik kom er verder zelf wel uit. oh nog even, niet voor het een of ander, maar ik vlieg altijd via dusseldorf. ik blijf daar altijd een paar dagen hangen, ik vind duitsland helemaal super. dan ff naar nederland om de dingen te doen die ik moet doen, en dan rapido naar portugal of spanje, om de reis te besluiten met heerlijke portugese wijn of spaanse paella.

en flanderijn, die is zelfrijnigend en lost vanzelf op.

ajo, saludos, cumprimentos.