Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

fr
fred_a - 07-01-2023 00:08:30
Computers & Telefonie

Scherm hp chroombook kapot. is dat nog te repareren?

Ik wil graag ook een bijdrage leveren aan de oplosssing. twee tips:

(1) dat knipperlampje suggereert dat de laptop in de slaapstand blijft hangen. dat schijnt vaker voor te komen. wat de oorzaak en dus oplossing is, is afhankelijk van de precieze situatie. misschien dat je met zo´n preciezere omschrijving van de situatie verder kan komen, wellicht hier, of op een ander forum, waar dit soort hardware problemen besproken worden. misschien heeft iemand suggesties hiervoor?

(2) je kan ook een fysieke deskundige inschakelen. het eerste aanspreekpunt us dan de verkoper. die moet wel met iets beters aankomen dan met koop maar een nieuwe, want reparatie van het beeldscherm is duurder. het is nog maar de vraag of het scherm echt defect is, of dat de laptop gewoonweg niet uit de slaapstand komt, en het scherm het nog prima doet. een andere optie is, om bij een zaak in tweedehans telefoons/laptops te informeren wat het probleem is.

succes ermee, want ook al heb je een nieuwe, een tweede laptop kan heel handig zijn, bijv. om die in te zetten voor een specifuek doel. of als backuop-exemplaar.