Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

heremietkreeft
heremietkreeft - 07-01-2023 10:20:58
Huishouden & Energie

Prijsplafond energie, hoe wordt het hoog en laag tarief berekend?

De telegraaf van gisteren opende met een grote kop en uitgebreid artill: prijsplafond grote chaos.  mogelijk ook in uw krant indien u een andere heeft dan de telegraaf. de inhoud van dat artikel geeft m.i. al een goed antwoord op uw vraag. verder verwijs ik u naar de info die de acm geeft op hun site http://www.consuwijzer.nl" target="_blank">www.consuwijzer.nl

aanvulling: ik zie dat @grunn1 mij net voor is met een kort op zich juist antwoord maar op basis van hetgeen ik las in de telegraaf blijkt het lastig en citeer ik nu ook de begintekst: 'het prijsplafond dat milfjoenen consumenten dit jaar aan een lagere energierekening moet helpen stuit bij de invoering op grote problemen. velen krijgenop hun nieuwe nota geen zicht hoe hoog die korting is terwijl energiebedrijven forse bedragen in rekening brengen. vergelijkers van de tarieven spreken van een chaos'.(einde citaat)