Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

heremietkreeft
heremietkreeft - 08-01-2023 15:12:33
Geldzaken & Recht

Geen herroeping mogelijk relax stoel

Ook helaas, het lijkt mij dat hier niets aan te doen is en nu ik naast ook al andere dit https://www.klachtenkompas.nl/bedrijf/meubelzorg/klachten/ik-voel-mij-zo-enorm-misleid-en-opgelicht-door-meubelzorg/details?complaintid=bd145cdc-f82e-442d-aa72-e5b85e3c4575" target="_blank">https://www.klachtenkompas.nl/bedrijf/meubelzorg/klachten/ik-voel-mij-zo-enorm-misleid-en-opgelicht ben u niet de enige (zoeknaam klacht meubelzorg) en zie ook dit: https://nl.trustpilot.com/review/meubelzorg.nl" target="_blank">https://nl.trustpilot.com/review/meubelzorg.nl

daarbij is m.b.t. het leveren van bewijs indien u toch nadere aktie zou willen ondernemen de melding van belang die u noemt in de tweede zin. 

ik wil niet ontkennen dat hier mogelijk wel sprake is van misleiding omdat er zo ik het begrijp geen sprake is van het geleverd zijn van een stoel die speciaal op bestelling van uw moeder op maat is gemaakt. vanuit die optiek zou u hier: https://meld.nl/melding/consumentenrecht-advocaat/misleiding/" target="_blank">https://meld.nl/melding/consumentenrecht-advocaat/misleiding/ een melding kunnen doen. let op dat in het openbaar zoals hier op deze site een opmerking plaatrsen over oplichting zonder dat daarvcoor hard bewijs is op zich als een strafrechtelijk feit kan worden gezien. dat hoewel ik mij uw gedachtengang wel goed kan voorstellen.