Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

He
Helen 66 - 09-01-2023 15:57:36
Geldzaken & Recht

Grafstenen

Hebben uw ouders zich nooit uitgelaten over hoe ze begraven of gecremeerd willen worden? zo niet, dan had u hen ook op een natuurbegraafplaats kunnen laten begraven. uw broer is hierover besluiteloos (wellicht tijd nodig) en is bovendien onder bewind gesteld en dat is nooit zonder geldige reden. de bewindvoerster is verantwoordelijk voor uw broers's financieen, wellicht zijn die onvoldoende of heeft hij schulden. u kunt uw broer niet verplichten mee te betalen.ook is het uw keus en niet de zijne. heeft u zich al eens verdiept in alternatieven?
er zijn kleine eenvoudige grafmonumenten/ornamenten te koop of u kunt kiezen voor een zwerfkei en daar namen en data (op laten) schilderen.
uw ouders hebben niets nagelaten van waarde? spaargeld, woning of inboedel, auto, sierraden, etc. die verkocht kunnen worden en na verdeling van de opbrengst met uw broer, waarvan u van uw deel grafstenen kan laten maken?
hadden uw ouders geen begrafenisverzekering?