Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

He
Helen 66 - 11-01-2023 16:10:29
Winkels & Webshops

Prijsopgave juwelier

U levert 4 ringen en een armband in en wilt daar 3 ringen voor terug. en dan zou u in 1e instantie 1100 euro moeten bijbetalen? dat is een  heel hoog bedrag.wat voor armband was het? een massieve gouden slaven armband is immers veel zwaarder dan bijv. een schakel armband. heeft u het goud niet laten wegen toen u er was? dat had de juwelier wel moeten doen. is een nalatigheid van zijn/haar kant.. en dan omsmelten zonder dat u ervan wist. dit is een heel vreemde gang van zaken.uieindelijkomt u telefonisch overeen dat u 300 euro gaat bijbetalen, maar na weken wachten heeeft u nog steeds geen ringen. ik zou een aantegekende brief schijven en een email met precies(woordelijk) dezelfde inhoud en eisen dat binnen 14 dagen de ringen klaar zijn om opgehaald te worden en zo niet dat u vervolgstappen gaat ondertnemen.
heeft u een voorbeeld laten tekenen van hoe de nieuwe ringen eruit gaan zien, zodat u kunt vergelijken of dit klopt als u ze ophaalt?