Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

PC

Simpel verhoogt abonnement met 8,6%

Ik ben gelukkig niet de eerste die zich hierover druk maakt. het gaat mij nie tzozeer over de verhoging maar meer over het feit dat nieuwe klaten dit niet hoeven te betalen. ik krijg steeds hetzelfde antwoord dat er een inflatiecorrectie is en dat ze er verder niks aan kunnen doen. een inflatiecorrectie is toch voor indereen. de boodschappen worden duurder. prima (of eigenlijk jammer maar het is zo) dan betalen we toch allemaal meer als we dezelfde boodschappen gaan halen bij dezelfde supermarkt. nieuwe klanten betalen dan net zoveel als bestaande klanten.
wat simpel nu doet is wel erg raar. trouwe klanten gaan opeens meer betalen. inflatiecorrectie best maar dan wel voor iedereen.