Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

mo
mof - 13-01-2023 11:53:31
Huishouden & Energie

Eneco stadswarmte opnemen meter zonder afspraak

U hoeft niemand binnen te laten die zich niet legitimeert met een voor u herkenbaar legitimatiebewijs. verder kunt u eneco bellen of er op die dag iemand ingepland staat om u te controleren. eneco kan verder van u niet verwachten dat u mensen binnenlaat als zij onaangekondigd voorbij komen. tot slot, eneco is uw energie leverancier. de meters in de meterkast behoren toe aan de netbeheerder (liander of zo). ik weet niet wat er in uw contract met eneco staat. bij mij, bij oxxio, staat nergens dat ik de meteropnemer van oxxio in mijn woning hoef toe te laten. ik hoef alleen personeel van liander toe te laten. en ik woon al sinds 2012 in mijn huidige sociale huurwoning. in al die tijd is nog nooit iemand bij mij thuis geweest. ook ik heb een traditionele meter.

en onduiidelijkheid kan altijd tot fraude leiden, maar als criminelen onder mom van "wij zijn van eneco" uw huis betreden dan is dat geen fraude maar bedrog. dat is voor u en voor eneco schadelijk.