Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

heremietkreeft
heremietkreeft - 14-01-2023 14:03:17
Winkels & Webshops

Koopjedeal is die betrouwbaar ???

Aanvullend op al gegeven antwoorden: uit hun website o.a. © 2023 koopjedeal. gebruik van deze site, als onderdeel van jamani group b.v., betekent dat je de algemene voorwaarden accepteert en waar van toepassing de algemene voorwaarden van derde.... .,. (etc). en hetgeen men verkoopt heeft men bij anderen ingekocht of worden via anderen aangeboden. m.i. t te vergelijken met een veilinghuis.

lukt het u echt niet op deze manier: https://www.koopjedeal.nl/service/klantenservice-contact/" target="_blank">https://www.koopjedeal.nl/service/klantenservice-contact/?  

men is nu gesloten en bij bellen wordt verwezen naar de openingstijden en de mogelijkheid om een e-mail te verzenden. bovendien zie ik op de site ook dat de mogelijkheid van achteraf betalen mogelijk is. van oplichting is alleen sprake indien u heeft betaald en daarna helemaal niet geleverd krijgt en u kunt levering vorderen en zie dan o.a. dit: https://www.omnius.nl/contractenrecht/wanprestatie-en-nakoming-vorderen/" target="_blank">https://www.omnius.nl/contractenrecht/wanprestatie-en-nakoming-vorderen/  let m.b.t. het gebruik van hety woord oplichting op: http://www.wetboek-online.nl/wet/sr/261.html" target="_blank">http://www.wetboek-online.nl/wet/sr/261.html gelet op het feit dat u dit op een voor iedereen met --net toegankelijke site doet en de vraag is of u oplichting kunt bewijzen.