Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

sira
sira - 17-01-2023 21:43:07
Geldzaken & Recht

Oude vvv bonnen en amazon.nl

Zoals ik al eerder aangaf, neem contact op met het hoofdkantoor in leersum.

cadeaubonnen zijn niet iets dat je jaren in de lade moet laten liggen, is niet alleen niet leuk voor de gever, maar ze verlopen ook.

ik heb een paar jaar 1x in de week als vrijwilliger in een drukbezochte vvv-winkel gewerkt, maar mij deed je met een vvv-bon geen plezier en toch gingen ze als warme broodjes over de toonbank. de bonnen waren of beperkt inwisselbaar en als je al eindelijk een winkel had gevonden, was het een winkel waar je niet in geïnteresseerd was of je moest er zo'n eind voor rijden dat dat weer niet de moeite waard was.

toen kwam het moment dat er vvv-winkels samengevoegd moesten worden i.v.m. de kosten, terwijl het hoofdkantoor in een kapitaal pand bleef zitten, maar dat heeft uiteindelijk de vvv wel een deuk opgeleverd