Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

la
lagerweij - 20-01-2023 12:57:22
Winkels & Webshops

Bij ah beschuldigd van diefstal bij andere winkel

Hoor meer klachten over zelfscan, ga zelf gewoon langs de kassa, doe maar eens per week alle boodschappen (voor ca. € 140,00) en vindt scannen dan een gedoe. als er veel karren staan vraag ik gewoon, luid en duidelijk, of er geen extra kassa bij kan, zouden meer mensen moeten doen.

maar mijn zoon werd aangehouden omdat hij iets niet gescand zou hebben en dat in een drukke winkel. \daarna werd de hele volle kar gescand ter controle. buiten gekomen ziet hij op de bon kiwi's staan maar hij had appels en die wel waren gescand..hij terug naar de winkel., bleek de scancode van kiwi's ook op die zak appels te zitten, hoe dat kan ????. dus bij decontrole worden appels gescand,maar worden kiwi's geregistreerd en dat zien ze daar helemaal niet. reactie ah, ja jammer dan sorry,  maar ondertussne sta je wel voor schut.