Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

heremietkreeft
heremietkreeft - 21-01-2023 14:22:52
Auto & Vervoer

Een peugeot 2008 gekocht van 2017 waarop later bleek een terugroep regeling op rustte. had de dealer mij moeten informeren of niet?

Ja, dat ben ik met u eens maar dan wel in de context dat u wel zeker dient te weten dat deze auto toendertigd niet bij de dealer van aankoop is geweest m.b.t. dir probleem hetgeen mij zeer onwaarschijnlijk lijkt. m.a.w. hoe bewijst u dat deze auto niet geinspecteert is op basis van de terugroepactie en geen sprake is geweest van het moeten verbnagen van onderdelen resp. er wel degelijk onderdelen zijn vervangen.

daar navraag naar doen kan uiteraard altijd en mogelijk is het al af te leiden uit het onderhoudsboekje. afgezien daarvan: remcontrole is een onderdeel van de apk keuring!.