Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ne
neodutchio - 21-01-2023 15:04:51
Auto & Vervoer

Een peugeot 2008 gekocht van 2017 waarop later bleek een terugroep regeling op rustte. had de dealer mij moeten informeren of niet?

Had de auto bij aanschaf al een terugroep, of is die er later opgekomen? bij aanschaf had u vooraf al kunnen zien. tenzij u een auto blind koopt en niet eens het kenteken intikt op rdw.nl.

mijn auto had ook een terugroepaktie staan wat ik al wist voor aanschaf. sterker, niet lang na aanschaf een brief van de dealer dat ik een afspraak kon maken. direct gedaan en het euvel is netjes verholpen.

hier rijden zelfs ambulances rond met een terugroepaktie op het kenteken. dat er een kans bestaat wil niet zeggen dat het ook daadwerkelijk zo is. uit voorzorg worden auto's dan terug geroepen. en hoe kleiner de kans op een probleem, hoe langer u kan doorrijden.