Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ka
kama - 23-01-2023 11:46:39
Winkels & Webshops

Bij ah beschuldigd van diefstal bij andere winkel

Een kassabon meenemen van je eerder gekochte boodschappen is ook niet altijd voldoende. wij doen de boodschappen bij diverse supermarkten, achterelkaar, in één ritje, anders zou je elke keer eerst naar huis moeten fietsen. beetje omslachtig.
dus hadden we al een stapeltje boodschappen in de tas (mét de bonnetjes) toen we bij de ah kwamen. bij de zelfscan werden we gecontroleerd. de controleuse vond het te lastig om zo te controleren of we de boodschappen hadden afgerekend. als ze bonnetjes van andere winkels moest controleren ging dat haar veel te veel tijd kosten. ze zei dat het niet toegestaan was om met boodschappen in je tas de winkel te betreden. dat staat evenwel nergens aangegeven. ik moest dan de boodschappentas maar afgeven bij de klantenservice en dan weer opvragen na het afrekenen (lekker handig), bovendien is er helemaal geen plek achter de klantenservicebalie voor alle boodschappentassen voor iedereen die er al iets in heeft zitten. 
de winkelmanager bleef achter zijn medewerker staan. 
bij de vier andere supermarkten in mijn winkelrondje hebben ze er nog nooit een probleem van gemaakt dat ik boodschappen in mijn tas heb als ik binnenkom.
geen echt prettige ervaring bij de ah dus.