Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

mo
mof - 23-01-2023 12:29:43
Geldzaken & Recht

Waarom geen recht op basisbeurs ookal heb ik geen studievertraging?

Of het stimuleert of niet dat mensen een dubble master gaan doen is irrelevant. wat relevant is, is 1) hoe bent u geinformeerd voordat u besloot de dubbele master te gaan volgen, 2) hoe heeft u uzelf geinformeerd omtrent de dubbele master en 3) wat was gangbaar ten tijde dat u de dubbele master bent gestart omtrent de kosten van dubbele masters.

als ten tijde van uw start het normaal was dat bij dubbele masters u maar voor 1 master studiefinanciering ontvangt en nergens is vermeld dat dat in uw geval anders zou zijn dan is dat dus het uitgangspunt. dat de radboud een dubbele master aanbiedt en u dat programma volgt betekent dus dat van u verwacht wordt dat u beide masters over drie jaar uitsmeert, dan had u
wel nog uw studiefinanciering behouden voor 1 van beide studies en daarmee de andere kunnen afronden. het lijkt er nu op dat u de studies niet parallel maar sequentieel volgt en daar lijkt het scheef te gaan. 1 studie afgerond dan geen beurs meer voor de 2de. heeft u dit aangekaart bij de radboud universiteit?