Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Ha

Hans anders benadeelt mensen met bril garant plan

Er werd mij verteld dat het bij de bril hoorde, dus niet als een optie. ik werd dus ook nog eens door de verkoopster misleid.
mijn schoonmoeder lette ook niet op en dacht dat het bij de bril hoorde, het was dat mijn zwager zo scherp was en vragen ging stellen.
er wordt niks over een verzekering verteld, het bril garant plan staat standaard zeg maar al op het factuur.
je moet goed opletten dus. de verkoper sleept hier dus veel winst binnen omdat de meeste mensen geen gebruik gaan maken van deze verzekering.
dus ik ben het eens als het als een verzekering en keuze wordt aangeboden. ik vind het misleiding als je het zomaar op het factuur zet.
mijn schoonmoeder had de bril nog niet betaald, dus kon ze nog van de verzekering af. ik ben er wel met open ogen in getrapt (maar ja had ook een nieuwe bril nodig met een sterker lees gedeelte). je kan dus in een brillenwinkel ook al niet meer uitgaan van de eerlijkheid van de verkoper.
ik hoop dat hans anders hun leven gaat beteren. denk dat dierenlot de donatie van €55,- goed kan gebruiken.