Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

heremietkreeft
heremietkreeft - 01-02-2023 12:47:21
Geldzaken & Recht

Nieuwe kozijnen

Het lijkt mij toch echt een kwestie van wel even nameten omdat men kennelijk toch wik nagaan of hun eigen metingen wel goed zijn. m.i. kan daar geen bezwaar tegen zijn en men kan een fout hebben gemaakt hetgeen problemen oplevert indien er dan foutief wordt geleverd.

ik vind het uitermate merkwaardig dat de aannemer niet voor u wil nameten! als die tot een ander reslltaat zou komen kunt u dat doorgeven aan de fabrikant en verzoeken om een nieuwe meting door die fabriek? en dat terwijl u aangeeft dat de aannemer een vaste aannemer van die fabriek is? dat roep bij mij wel vraagtekens op omdat m.i. de aannemer ook nog aansprakelijk gesteld kan worden indien hij kozijnen plaatst waarvan de de maten dan niet goed zouden blijken te zijn. bent u lid van eigen huis, benader juridische afdeling daarvan dan voor advies.

van een 'vaste' aannemer meen ik te mogen verwachten dat die geen zaken plaatst waarvan de maten foutief zijn.