Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Zonnepanelen

Ja, die aannemer diue bij u dse panelen heeft gelgd heeft onjuiist gehandeld en is daarmee in gebreke te stellen. bent u lid van ver eigen huis of heeft u een rechtsbijstandsverzekering, schakel die dan in. en anders zie https://www.wetrecht.nl/ingebrekestelling/" target="_blank">https://www.wetrecht.nl/ingebrekestelling/ en is dit https://www.juridischloket.nl/voorbeeldbrieven/voorbeeldbrief-ingebrekestelling/" target="_blank">https://www.juridischloket.nl/voorbeeldbrieven/voorbeeldbrief-ingebrekestelling/ te benutten. 

uw buurman claimt wel terecht dat u ze verplaatst edoch, degene die de panelen heeft geplaatst had de foute handelwijze moeten weten en kunt u m.i de aansprakelijkheid doorspelen.