Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

heremietkreeft
heremietkreeft - 02-02-2023 10:51:23
Computers & Telefonie

Ms office

@gerbera, ik herken het probleem niet. ik gebruik ms office 2021 ook en heb na ook de laatste update die knop niet gezien.
afgezien daarvan is office 365 een applicatie waarvoor een abonnement nodig is en kan het ooik eerst wprden benut als er een abomnement is. 

dan heb ik bovendien de vraag waarom er bij toch benutten va36g geconverteerd zou moeten worden. ik benut al seder het prille beging ms office en de meeste applicaties ervan. een uitzondering is dat ik teksten die ik maak nog altijd eerst in worddperfect maakt (met een truck om toch tekstcontrole in nl te hebben) en dat dan converteer naar word om ook aan anderen te kunnen zenden.

is het een idee om deze kwestie voior teggen bij 'seniorweb' of mogelijk bij ínterplein' waar men deze office 2021 kent en ook zeer goedkoop levert (met hulp bij problemen als die daarna voorkomen).