Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

marita5
marita5 - 05-02-2023 20:00:20
Voeding & Gezondheid

Bedrogen door oscar helm

Hallo laetitia schouten , 

eerste maand € 1,-  daarna € 19,95 per maand automatisch afgeschreven .
op ieder moment per direct opzegbaar .

binnen de eerste 30 dagen van het lidmaatschap kun je je binnen 30 dagen per direct en kosteloos afmelden via de mail of het https://happyhealthy.nl/contactformulier/#afmelden" target="_new">afmeldformulier. indien dit niet gebeurt, betaal je vanaf de tweede maand €19,95 per maand via automatische afschrijving. bij afmelding via de mail of het afmeldformulier blijf je toegang houden waarvoor je betaald hebt en stopt het abonnement na je gekozen periode. na aankoop krijg je direct je inloggegevens van je automatisch gecreëerde account om het programma te bekijken. 

de voorwaarden : 

12. online abonnementen: looptijd, opzegging en verlenging

 


12.1 tenzij uitdrukkelijk anders is overeengekomen, geldt een overeenkomst voor online abonnementen voor onbepaalde tijd, ingaande op de dag dat de overeenkomst tot stand is gekomen.

 


bij ideal, bancontact en machtiging wordt het abonnement geïncasseerd via doorlopende automatische incasso.
bij paypal via automatische paypal betalingen.

 


12.2 indien het abonnement een gratis kennismakingsperiode kent, geldt na verloop daarvan de overeengekomen, althans de op dat moment geldende periodieke vergoeding; betaling daarvan dient steeds van tevoren plaats te vinden op de door s&h verlangde betaalwijze bij gebreke waarvan s&h levering kan opschorten of beëindigen, zonder voorafgaande kennisgeving.

 


12.3 alle opzeggingen dienen digitaal, per mail of via het afmeldformulier https://senhpayments.nl/afmelden-lidmaatschap/" target="_blank">https://senhpayments.nl/afmelden-lidmaatschap/ , te geschieden aan s&h onder vermelding van alle contractgegevens zoals ingevoerd bij het aangaan van de overeenkomst.
onder contractgegevens wordt in elk geval verstaan: voornaam, achternaam en emailadres van de afnemer, productnaam, betaalmethode, referentienummer en datum aankoop.

 


12.4 de voor onbepaalde tijd aangegane overeenkomst kan door de afnemer worden opgezegd met inachtneming van de geldende opzeggingsvereisten en een opzegtermijn van één maand.

 


12.5 de voor bepaalde tijd aangegane overeenkomst kan tegen het einde van de betreffende contractperiode worden opgezegd met inachtneming van de geldende opzeggingsvereisten en een opzegtermijn van één maand.

 


12.6 indien een voor bepaalde tijd aangegane overeenkomst stilzwijgend wordt verlengd, wordt deze geacht te zijn verlengd voor onbepaalde tijd; in dat geval kan de overeenkomst te allen tijde worden opgezegd met inachtneming van de geldende opzeggingsvereisten en een opzegtermijn van één maand