Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

heremietkreeft
heremietkreeft - 06-02-2023 19:40:03
Huishouden & Energie

Waarom blijven producten duurder worden terwijl energieprijzen al geruime tijd d

@amara, als u reageert op een antwoord, benut dat de knop rechtsonder 'reageer' bij het gegeven antwoord. nu komt het over als een apart antwoord /reactie op uw vraag. 

dan mijn antwoord: energie kan wel goedkoper zijn geworden, dat gelkdt in ieder geval minder voor dieselolie waarvoor vrachtvervoer toch duurder is en vooral niet te vergeten de salarisverhogingen die nu aan de orde zijn.  en er zijn in vrijwel alle supermarkten waar bepaalde zaken relatief nog duurder zijn, echter soms ook goedkoper. tarieven openbaar vervoer zijn nu ook hoger. 

ik sluit ook niet uit dat er zaken zijn die een en ander (kattenvoer) goedkoper verkopen hoewel dat dan ook afhankelijk is van de hoeveelheid die er in een blik gaan. hoe groter het blik, des te kleiner betreft  het aandeel van de prijs de kosten van de verpakking. (ook daarop  zullen uitzonderingen zijn).

ik kan in ieder geval nergers in welke media dan ook vinden / lezen / horen dat de prijzen hard dalen. wel het tegendeel.