Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

heremietkreeft
heremietkreeft - 13-02-2023 10:07:03
Huishouden & Energie

Energiecompensatie hvc

De enige de u hier uitleg over kan, zelfs moet, geven is hvc. de jaarafrekening zou in deze duidelijk moeten zijn.  daarbij is het een gegeven dat er leveranciers zijn waaronder de mijne die de € 190,00 diodelijk apart hebben verrekend d.m.v. compenseren van het voorschot bedrag over betreffende maanden en daarna uiteraard weer het hogere, oorspronkelijk afgesproken bedrag zijn gaan hanteren. 

eerts verhogen met de € 190,00 en dat compenseren lijkt mij een bijzonder vreemde gang van zaken en ik het ook m.i. toch vasn belang om dit ook te melden bij https://www.juridischloket.nl/voorbeeldbrieven/voorbeeldbrief-ingebrekestelling/" target="_blank">https://www.juridischloket.nl/voorbeeldbrieven/voorbeeldbrief-ingebrekestelling/ en men bij hvc de regeling niet in uw voordeel heeft uitgevoerd zoals wel de bedoeling was.