Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Ev
EvertJ73 - 28-02-2023 10:19:34
Winkels & Webshops

Korting premium kaart bij gall&gall klopt niet!

beste jma2,


ik heb extra betaald voor een premium kaart om standaard 10% korting te krijgen. g&g biedt 25% kortings voudchers aan voor 200 spaarpunten, maar leveren mij slechts 15% korting!
stel u gaat benzine tanken. er past maar 25 liter in uw tank!
u bent een goede klant en daarom krijgt u altijd 10 liter gratis. maar u heeft ook nog meerdere tegoed bonnen liggen voor 25 liter, die u zelf heeft betaald. u gebruikt deze, maar helaas past er steeds nog maar 15 liter bij.
zegt u dan "mazzel voor de pomphouder!"?
uw buurman tankt af en toe en heeft die 10 liter per tankbeurt niet. hij krijgt zijn 25 liter tank helemaal vol met zijn gespaarde 25 liter tegoed bon.
en nog even ter verduidelijking, ik heb extra moeten betalen om die 10 lier standaard te krijgen.
zou het niet eerlijker zijn als ik een tegoed bon van 10 liter krijg als ik mijn bon van 25 liter niet volledig kan gebruiken?
denkt u dan niet: hier klopt iets niet?
duidelijker kan ik het niet maken.