Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

1paul
1paul - 01-03-2023 13:59:57
Garantie & Verzekeringen

Arbeidsloon in garantieperiode

U heeft vast garantievoorwaarden gekregen bij aankoop, wat valt wel onder de garantie van 5 jaar en wat niet, daar heeft dit ingestaan, dit is namelijk in heel veel gevallen de garantieregeling in dit soort van gevallen.

lees dus de vooral de garantievoorwaarden na, staat hier in volledige garantie dan zijn de arbeidsuren meegenomen staat hierin, "op het product" dan zit dit er niet in!

https://www.consuwijzer.nl/garantie-reparatie-geld-terug/gekocht-maar-kapot/garantie" target="_blank">https://www.consuwijzer.nl/garantie-reparatie-geld-terug/gekocht-maar-kapot/garantie

nu is er wel iets anders aan de hand, van een boiler mag u verwachten dat deze minimaal 15 jaar meegaat zonder problemen, het lijkt er dus op dat deze niet aan de gestelde verwachting voldoet, overleg dit dan ook met de verkoper en lees u ff in op bovenstaande link....

in nederland is het nu eenmaal zo dat de levensduur van een product ook bepalend is bij storingen.