Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

atlas1302
atlas1302 - 03-03-2023 10:31:50
Geldzaken & Recht

Zaken afhandelen met bewindvoerder t.b.v. ouder

Nu mijn moeder een nieuwe mentor heeft, dacht deze om mij eens hierover in te lichten. aardig van haar om mij op de hoogte te stellen na een paar jaar van radio stilte. ook de bewindvoerder had zijn zetel afgegeven aan zijn opvolgster, die ik nu dankzij de mentor kon bereiken. de gesteldheid van mijn moeder is nog redelijk!

ik heb haar twee vragen gesteld, hoe de uitvaart te regelen. is het handig om te aanvaarden? gelukkig is deze bewindvoerder wat behulpzamer en heeft mij ook antwoord gegeven.

de uitvaart: die moet ik regelen in nederland omdat de bewindvoerster stopt met haar taak als moeder overlijd.maar hoe kan ik dat regelen op dat moment als je 6.600 km ver weg woont? ik hoor iets over de gemeente die het dan gaat doen, maar mij is daar niets duidelijk over bekend. wie weet uit ervaring hoe dat nu precies gaat?