Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

mahadma
mahadma - 03-03-2023 14:38:15
Huishouden & Energie

Overlast buren vleugel

Verzamel bewijs met behulp van uw telefoon, bij pianospel: begin met de klok te filmen en spreek de datum in en maak opnamen van 30 sec oid. noteer daarnaast wanneer er exact hoelang op die vleugel wordt gespeeld. met bewijs komt u verder. 

(de rijdende rechter heeft het ooit gehad over een pendaal waardoor het geluid een stuk minder wordt, weet niet exact hoe het heet)
uitspraak 17-9-2001: beperking spelen 1 x per week tussen 16.00 en 22.00 uur en dan niet langer als 90 minuten aan een stuk.

zodra zij na 22 uur gaan spelen ga dan naar ze toe en vraag vriendelijk of de klep van de vleugel dicht kan en dat de muziek stopt. u kunt ze (met een lach op uw gezicht) een klokje geven, dan weten ze wanneer het 22 uur is.

werkt dat niet dan kunt u met uw bewijzen naar het politie buro gaan en daar tegen de buren gaan klagen, hoe dàt dan verder gaat hangt af van de situatie en buren.