Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Beps
Beps - 03-03-2023 20:15:57
Huishouden & Energie

Overlast buren vleugel

Ik heb ook een buur gehad die steeds oefende, maar ook overdag werd het vervelend. ik bleef het horen ook als er niet werd gespeeld, zo erg was het al.

als je huurt kun je advies vragen aan de verhuurder, heb ik ook gedaan. deze geeft als advies dat je de buur mag verzoeken om op bepaalde tijden te pingelen, vraag wel tussen welke tijden zodat je dit als argument kunt aanbrengen en zo rust in de straat krijgt.

mocht dit niet werken, kun je de verhuurder nog een keer hiervan op de hoogte stellen, dan gaan zij een gesprek aan, met evt. het advies tot betere isolatie of het aanwijzen van een andere woning als zij bezig blijven, dit laatste kan toch nog lang duren. 
bij mij werd er direct actie ondernomen door de pingelaar en hebben we geen ruzie gekregen hierdoor. breng het rustig en blijf beleefd.