Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

marita5
marita5 - 06-03-2023 18:57:56
Huishouden & Energie

Warmtepomp ennatuurlijk

Hallo connyvh , 

wat is uw verbruik ?

voor uw verbruik betaalt u zowel vaste als variabele kosten aan ennatuurlijk.

 


u betaalt dit bedrag aan ennatuurlijk in vaste maandelijkse termijnen. in uw woning hangt geen warmtemeter die bijhoudt hoeveel koude en warmte u verbruikt.

 


tussenmeter warmtepomp

 


de warmtepomp zelf werkt op elektriciteit. gemiddeld gebruikt de warmtepomp tussen de 1 en 2 kwh per uur. dat is afhankelijk van het type pomp, de woning en uw verbruikspatroon. hoeveel elektriciteit de pomp verbruikt, kunt u aflezen op een aparte tussenmeter. deze meter vindt u tussen de warmtepomp en de gewone elektriciteitsmeter.

 


monitoring

 


de tussenmeter kan ennatuurlijk op afstand uitlezen. dat doen we om het verbruik en de prestatie van uw warmtepomp te monitoren. zo kunnen we actie ondernemen als we onverwachte afwijkingen zien. u hoeft de meterstanden van de tussenmeter niet aan ons door te geven .