Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

marita5
marita5 - 12-03-2023 14:47:44
Geldzaken & Recht

Annulering order na overlijden.

Hallo hendrika johanna , 

gecondoleerd met het overlijden van uw moeder . 

de voorwaarden : 

artikel 4: herroepingsrecht koop buiten de verkoopruimtes van meubelzorg

 


1. bij de aankoop van producten buiten de verkoopruimtes van meubelzorg, heeft de consument de mogelijkheid de overeenkomst zonder opgave van redenen te ontbinden gedurende 14 dagen. deze bedenktijd gaat in op de dag na ontvangst van het product door de consument of een vooraf door de consument aangewezen en aan meubelzorg bekend gemaakte vertegenwoordiger.

 


2.tijdens de bedenktijd zal de consument zorgvuldig omgaan met het product en de verpakking. de consument zal het product slechts in die mate uitpakken of gebruiken voor zover dat nodig is om te kunnen beoordelen of hij het product wenst te behouden. indien hij van zijn herroepingsrecht gebruik maakt, zal hij het product met alle geleverde toebehoren en indien redelijkerwijs mogelijk in de originele staat en verpakking aan meubel zorg retourneren conform de door meubelzorg verstrekte instructies.

 


3. indien de consument gebruik maakt van zijn herroepingsrecht, komen ten hoogste de kosten van terugzending voor zijn rekening.

 


4. indien de consument reeds een bedrag betaald heeft, zal meubelzorg dit bedrag zo spoedig mogelijk, doch uiterlijk binnen 30 dagen na de terugzending of herroeping terugbetalen.

 


5. het herroepingsrecht is uitgesloten voor producten die door meubelzorg tot stand zijn gebracht overeenkomstig specificaties van de consument en die duidelijk persoonlijk van aard zijn. voor producten die voor de consument op maat zijn gemaakt geldt derhalve geen herroepingsrecht.

 


6. de consument kan gebruikmaken van het modelformulier herroeping of zelf een brief sturen naar meubelzorg b.v., w.m. dudokweg 32, 1703 db heerhugowaard of e-mailen naar info@meubelzorg.nl 

7. indien de wederpartij een geplaatste order geheel annuleert, dan zal de wederpartij 50% van het totale orderbedrag aan meubelzorg verschuldigd zijn.

in het geval de wederpartij de geplaatste order gedeeltelijk annuleert, dan zullen de daarvoor bestelde of gereedgemaakte zaken, vermeerderd met de eventuele aan- afvoer- en afleveringskosten daarvan en de voor de uitvoering van de overeenkomst gereserveerde arbeidstijd, integraal aan de wederpartij in rekening worden gebracht.

 


8. indien de wederpartij een geplaatste order geheel of gedeeltelijk annuleert zoals vermeld in lid 7 van dit artikel, dan dient de wederpartij dit schriftelijk aan meubelzorg kenbaar te maken door per post een brief te sturen naar: meubelzorg b.v., w.m. dudokweg 32, 1703 db heerhugowaard .