Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

sjjoppy
sjjoppy - 20-03-2023 21:26:05
Computers & Telefonie

Welke app voor beveiliginscamera voor oude iphone ?

Uit de link:


welke app heb ik nodig?

er staan verschillende apps in de app store die het mogelijk maken om je oude iphone te veranderen in een beveiligingscamera. de meeste van deze apps bieden dezelfde functies. denk daarbij aan streamen, opnemen en het registreren van bewegingen.


de beste app is wat ons betreft alfred. deze app is gratis en biedt alles wat je kunt wensen van een beveiligingscamera-app. van afstand kijk je mee, als er iets beweegt krijg jij een melding en je hebt zelfs de mogelijkheid om met je huisdieren thuis te communiceren. tevens is de app veilig, met stevige encryptie.

https://www.iphoned.nl/tips/iphone-beveiligingscamera-maken/" target="_blank">https://www.iphoned.nl/tips/iphone-beveiligingscamera-maken/