Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

sw
swat1500 - 30-03-2023 11:44:30
Huishouden & Energie

Oplevering nieuwbouw huurwoning

Internet is (nog) geen basis voorziening. nu een werkende bedrade internet verbinding niet is opgenomen in het huur contract kunt u de verhuurder tot niets verplichten.
dat zou wellicht anders zijn als de infrastructuur in het pand nog aangelegd zou moeten worden.
als echter alle bedrading aanwezig is in het pand en het alleen wachten is op de aansluiting met ziggo dan is het geen probleem van de verhuurder.
als u reeds een contract met ziggo heeft en deze garandeerde aansluiting per 1 april 2023 dan moet u bij ziggo zijn. een korting van 1 maand abonnement is waarschijnlijk het enige wat u kan verwachten.
sleutel weigeren gaat betekenen dat een ander de woning gaat krijgen en u mogelijk zakt op de wacht lijst.
zoals geopperd dan maar even mobiel internetten. gebruik uw mobiele telefoon als hotspot.en probeer bij uw werkgever een vergoeding daarvoor te krijgen.